Arthur

En drömmare som låter tvivel stå i vägen för sitt eget bästa - och rikets. Men bakom en blyg fasad döljer sig något större. 
En ledare. 

Guinevere

En virrpanna som länge låtit samhällets förväntningar styra. Men inuti finns en längtan som snart måste släppas fri. På ett sätt eller annat.

Merlin

En rådgivare som under årens gång hunnit glömma allt av värde. Men kunskapen måste dammas av för en osannolik kung med ett behov av en mentor. Ett stort behov.

Nymferna

Ett väsen ur de allra äldsta sagorna som bara visar sig för utvalda få. Tillsammans viskar de om det förflutna, ödet och framtiden.

Lancelot

En hederns riddare som av många har setts som det självklara valet. Men när en gammal legend krossar de förväntningarna krävs en ny roll. En vapenbroder.

Köksmästare

En arbetsledare som till varje pris vill ha saker gjorda på sitt sätt. Men när de underordnade inte lyssnar måste rösten höjas. Igen, igen och åter igen.

Bard

En falsksjungande trubadur som jämnt söker bekräftelse från alla i sin omgivning. Men när ingen är villig att skänka sin uppmärksamhet måste den istället tas på eget initiativ. I tid och otid.