TÖRNROSA

I över hundra år har folket sökt efter en mytisk flicka. En flicka från förr vars föräldrars bortgång lämnade kungariket utan regent. En flicka som kan föra landet från mörker tillbaka in i ljuset. Sökandet visar sig vara en nästintill omöjlig uppgift och i takt med att tiden sakta rör sig framåt får ondskans klor ett allt hårdare grepp om landets styre. Men i skuggorna rör sig en samling människor som ägnat sina liv åt att hindra detta. Hur högt priset än må vara tänker de inte ge upp innan de hittat henne – Törnrosa.

Törnrosa 

Sommarteaterns Törnrosa är en berättelse om att stå upp för vad som är rätt oavsett konsekvenserna. Om att låta jaget falla in i glömskan och priset som kommer av att prioritera sina medmänniskor. I denna familjemusikal fylld av fart och fläkt utforskas frågor rörande utanförskap, kulturkrockar och lojalitet. Tillsammans med humor, värme och kärlek vävs allt detta in i ett klassiskt äventyr framfört på ett sätt som det aldrig har gjorts förut, med glimten i ögat som har blivit Sommarteatern i Ystads signum. Med ett rykande färskt manus tonsatt av Christoffer Zaar och Frida Green är Törnrosa en upplevelse för alla sinnen som bara går att få just på vår scen ute i Öja, just sommaren 2022. Vi ses där.

Tickets

FÖRKÖP
Du kan förköpa dina biljetter hos Ticketmaster. Biljetterna får du på mail och du kan visa upp dessa i mobilen vid insläpp.


BILJETTKASSAN
Vår biljettkassa och kiosk öppnar en timme innan föreställning. Du kan köpa dina biljetter på plats, men för att ha garanterad plats är det säkrast att förköpa på Ticketmaster. 

 

Price

Adult (Age 18+) 
350 kr inkl avgifter

Youth (Age 7-17)
250 kr inkl avgifter

Barnbiljett (Age 1-6)
95 kr inkl avgifter

Kids younger than age one don't need a ticket. 

Familjerabatt:

Ska du köpa biljetter till hela familjen?
Vid köp av minst 4 biljetter och max 8 biljetter, 
får du 10% rabatt på hela köpet. 
Ange rabattkod: FAMILJ

Before you visit us...

Det är många som varje år återkommer till oss för att se sommarens föreställning. Men alla vet inte hur det ser ut på området. Förhoppningsvis har vi samlat alla svar på dina frågor. Om vi fortfarande missat din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss.


Personer bakom

Regissör: Hilda Ståhl

Musikregissör: Anna Ståhl

Musik: Frida Green & Christoffer Zaar

Manus: Filip Jönsson, Anna Ståhl, Hilda Ståhl, Hannes Nilsson

Ljudtekniker: Erik Jönsson

Musikproducent: Dick Örnå, Gil Media

Kostym: Eva Åberg

Affisch:  Hilda Ståhl

Kommunikation & Marknadsföring: Hannes Nilsson

Hitta hit

Sommarteatern i Ystad har sin utomhusteater bredvid Åbergs Trädgård.
Adress: Karlshemsvägen 51, 27198 Ystad

Tillgänglighet

  • 2 rullstolsplatser vid läktaren, bokas via
    info@sommarteaternystad.com
    En ledsagare går gratis vid köp av rullstolsplats.
  • Handikappstoalett finns.
  • Teckenspråkgestaltad föreställning 14/7 18:30.
  • Hörselslinga finns ej tillgängligt, men allt tal och sång förstärks med mikrofon.

Merch

Det bästa sättet att ladda upp inför våra föreställningar är att shoppa merch i vår webshop eller på plats på området. En solfjäder, vattenflaska eller tygkasse är bara exempel av vårt utbud. Kika in webshopen och fynda.

Tapas & Teater

Sommarteatern tillsammans med Pinchos presenterar "Tapas & Teater". Mer info kommer inom kort.