Biljetter

Sommarens stora familjemusikal

ROMEO & JULIA

Sommarteatern är tillbaka igen sommaren 2023 med sin nyskrivna musikal Romeo & Julia. En berättelse i ett familjedrama. Vilken sida ska man stå på? Och hur mycket får det kosta att välja sida? Bakom varje människa finns det en historia, så var inte för snabb med att döma andra. Mer info kommer..

Musikalläger för Lilla Föreställningen

Sommarteatern Genom Tiderna

Sommarteaterns yngsta medlemmar bildar under sommaren en egen ensemble på sitt musikalläger och sätter upp sin version av sommarteaterns klassiska föreställningar. I år har turen kommit till föreställningen som Sommarteatern spelade 2020, "Sommarteatern genom tiderna" där föreställningen är ett enda stort ihopplock av alla våra favoritlåtar, favoritscener och favoritkaraktärer.

TEATERSKOLAN: Terminsavslutning för Steg 1 och Steg 2

TEATERFESTIVALEN VT23

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

TEATERSKOLAN: Steg Vuxen

Mord och många visor!

Florence har ärvt ett hotell efter sin framlidne make Bengt, ett hotell som visar sig vara ett riktigt kråkslott. Med hotellet följer tre högljudda städerskor som gör livet surt för Florence. Och till råga på allt måste hon dela arvet med Bengts odrägliga systerdotter Amanda. Hotellet döps snabbt om till Bengtz’Inn och Florence anställer fyra aspirerande skådespelare för att spela mordgåtor på hotellet. Amanda har dock andra planer för hotellet och i smyg har hon anställt mediumet Madam Dåris för att leda seanser med gästerna.

Sommarteaterns Teaterskola - Steg Vuxen bjuder för tredje sommaren i rad in till en fartfylld föreställning med sång och skratt. Efter förra årets succé med ”Kjell la vie” har vi valt att fortsätta med samma koncept - en nyskriven musikal fylld med låtar du hört förut. Ensemblen består av ett gäng glada amatörer som ni till vardags ser i helt vanliga yrken som lärare, läkare, undersköterskor m.m. i Ystad med omnejd.

TEATERSKOLAN: Steg Vuxen Avancerad

Musikal i kollage

Steg Vuxen Avancerad har under året arbetat med stycken ur en uppsjö olika musikaler. Det blir sång, dans och skådespel i alla dess former, ur musikaler som “Så som i himmelen”, “Newsies”, “Kristina från Duvemåla” och mycket mer! Som en kväll på Broadway, fast i Öja.

TEATERSKOLAN: Steg 3

En blodig affär

 I Los Angeles slumkvarter, Skid Row, ligger Mushniks Blomsteraffär. Butiken går dåligt och hotas av konkurs, men när Seymour odlar fram en ny och hittills okänd planta som lockar mängder med kunder får den ett nytt uppsving. Allt verkar gå perfekt, fram tills att det börjar hända konstiga saker i butiken. Människor försvinner, plantan frodas och Seymours popularitet växer. Hur långt är han villig att gå för att behålla sitt nya liv?

TEATERSKOLAN: Steg 4

En stund på jorden

Dagen är kommen och Ellie ska börja på sin nya skola. Det är inte helt okomplicerat då hon också lider av en obotlig sjukdom. Hon kommer till en klass som är splittrad i olika läger, fyllt med mobbning och hat. Ellies mamma råkar dessutom arbeta som lärare på skolan och håller i en skolkör. Kören får i uppdrag att delta i en tävling, samtidigt som de håller en insamlingsgala för Ellies sjukdom. Längs vägen finner eleverna kärlek, svek och ny information om deras klasskompisar som ändrar bilden på hur de ser på varandra.

TEATERSKOLAN: Steg 5

Din dag är idag!

Ett gäng unga vuxna försöker överleva i ett kallt New York. De alla har sina drömmar och sina mål. En av dem drömmer om att skapa sin dokumentär, en annan om att skriva en bra låt. Föreställningen handlar även om kärlek och vänskap i en tid, när man behöver det som mest.

Köp biljetter och njut av föreställningen!